Anita

Bună ziua, 

Sunt Anita și am doi băieți care adoră dulciurile. Pentru ei am învățat să pregătesc bomboane sănătoase, fără zahăr. Inițial am experimentat cu ciocolată și fructe, din pasiunea de a le oferi celor dragi “un dulce” sănătos, dar la recomandarea prietenilor am decis să le ofer tuturor celor care doresc să fie sănătoși, bucuria de a se înfrupta din aceste produse bio.  Așa au apărut bomboanele “Delicios de la Anita”, din dragostea și grija mea pentru cei din jur.

Bomboanele conțin fructe uscate, semințe hrănitoare, nucă și alune, dar niciun gram de zahăr. Folosesc înducitor din frunze de stevie și green sugar, astfel persoanele cu diabet au oportunitatea, de asemenea, de a se bucura de ele. Au foarte puține calorii și nu îngrașă. Sunt indicate pentru oricine ține dietă și încearcă să scape de kilogramele în plus. Copiii sunt protejați de efectul nociv al zahărului asupra danturii și dumneavoastră, ca părinți, aveți siguranța că le oferiți un produs bio, sănătos, fără E-uri și alți aditivi chimici. Bomboanele “Delicios de la Anita” urmează idealurile de sănătate tip Raw Vegan.

Bomboanele sunt întotdeauna proaspete și le păstrăm în vitrina frigorifică maxim 10 zile.

Vă recomand aceste bomboane în calitate de mamă, de specialist cofetar care recunoaște importanța ingredientelor de calitate dintr-un produs și efectul acestora pentru organism, din perspectiva artistului plastic care prețuiește forma și aspectul creației sale și nu în ultimul rând, a consumatorului simplu care apreciază dulciurile și adoră combinațiile delicioase.

Eu, Anita, vă ofer cu drag și bucurie bomboanele mele “Delicios de la Anita”. 

Poftă bună!