Buna ziua

Sunt Anita si am doi baieti care adora bomboanele. Pentru ei am invatat sa pregatesc bomboane sanatoase, fara zahar. Prietenii le-au gustat si mi-au spus ca sunt delicioase. Initial m-am jucat cu ciocolata si fructele din pasiunea de a le oferi celor dragi din familie „un dulce” sanatos, dar la recomandarea prietenilor am decis sa le ofer tuturor celor care doresc sa fie sanatosi, bucuria de a se infrupta din aceste produse bio.  Asa au aparut bomboanele „Decicios de la Anita”, din dragostea si grija mea pentru oameni.

Bomboanele mele contin fructe uscate, seminte hranitoare, nuca si alune si nu au niciun strop de zahar. Folosesc inducitor din frunze de stevie si green sugar, ca sa le poata manca si persoanele cu diabet. Au foarte putine calorii si nu ingrasa. Sunt indicate pentru oricine tine dieta si incearca sa slabeasca. Copiii sunt protejati de efectul distructiv al zaharului asupra danturii si dumneavoastra, ca parinti, aveti siguranta ca le oferiti un produs bio, sanatos, fara E-uri si alte chimicale. Bomboanele „Declicios de la Anita” respecta sanatatea si sunt ideale pentru Raw Vegani.

Bomboanele sunt intotdeauna proaspete si le pastrez in vitrina frigorifica maxim 10 zile.

Va recomand aceste bomboane in calitate de mama care le pregateste pentru copiii sai, de specialist cofetar care recunoaste importanta componentelor de calitate dintr-un produs si efectul acestora pentru organism, din perspectiva artistului plastic care pretuieste forma si aspectul creatiei sale si nu in ultimul rand, a consumatorului simplu care apreciaza dulciurile gratie papilelor gustative cu care l-a inzestrat Creatorul si adora combinatiile delicioase.

Eu, Anita, va ofer cu drag si bucurie bomboanele mele „Delicios de la Anita”. Pofta Buna!