Green Sugar – 0 calorii, 0 indice glicemic!

GREEN SUGAR, este înregistrat în Uniunea Europeană ca fiind un produs 100% natural, cu 0 calorii şi 0 indice glicemic, obținut din doar două ingrediente: extractul din frunze de Stevia Rebaudiana (obținut prin opărire) și eritritol (obținut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis). Spre deosebire de alți îndulcitori de pe piață, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimbă gustul alimentelor sau al băuturilor pe care le îndulcește și poate fi folosit inclusiv la prăjituri ce necesită preparare termică. Astfel, puteți continua să preparați prăjiturile și sucurile preferate, fără teama de a compromite gustul original, bucurându-vă astfel de savoarea dulciurilor din copilărie, dar mai ales de lipsa caloriilor din acestea.

100% natural!
Green Sugar e o alternativă mult mai sănătoasă în raport cu alți îndulcitori, deoarece produsul este o combinație de produse naturale: extractul din frunze de Stevia Rebaudiana și eritritolul, un poliol non-caloric obținut prin fermentație biologică. Această combinație îi conferă atât gradul de dulce similar zaharului, dar cel mai important lucru este că asigură un necesar zilnic de nutrienți antioxidanți și antiinflamatori. Există studii clinice care arată că extractul de Stevia Rebaudiana și eritritolul, în cantitățile prescrise de medic, sunt agenți nutritivi puternic antioxidanți.

 Avantaje asupra sănătății!
“Prin efectul antiinflamator și antioxidant puternic, Green Sugar ar putea să însemne un aliment nutrițional excelent pentru extinderea vieții indivizilor care îl consumă zilnic”, afirmă dl. Dr. Romulus Ioan Scorei, profesor la Universitatea din Craiova și cercetator și fondator al Institutului de cercetare Bioboron.            
„În esență, efectele produsului Green Sugar asupra metabolismului celular sunt acelea de protecție împotriva îmbătrânirii.”

Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului, prin efectele extractului de Stevia Rebaudiana:

 • menține echilibrul glucozei în sange;
 • stimulează secreția de insulină;
 • reglează mecanismul gastro-intestinal;
 • stimuleză activitatea cerebrală;
 • scade pofta de dulce și pofta de mâncare;
 • reglează tensiunea arterială;
 • scade nevoia de fumat;
 • are acțiune anitibacteriană și antifungică;
 • nu produce carii;
 • nu prezintă riscul cancerigen al îndulcitorilor sintetici.

   

În plus, Green Sugar nu fermentează și este recomandat persoanelor care suferă de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil și colită de fermentație. În cazul persoanelor supraponderale, extractul din frunze de Stevia Rebaudiana creează o senzație de sațietate, având o acțiune dublă asupra centrului foamei din creier și asupra terminațiilor nervoase din stomac!